Vælg en side
123a

Vi kender alle en som er god til alt. Sådan en rigtig handyman, der har mange forskellige skills, som personen mestrer. Typen som man kan gå til ligegyldigt hvilke problematikker man møder. Nogle problematikker som personen formår at løse hver gang. De fleste mennesker kender formentligt også en, som er ufatteligt dygtig til én ting. En spidskompetence – eksempelvis deres arbejde. Begge dele er som oftest et resultat af hårdt arbejde med egne kompetencer og flid – og det er utroligt sjældent at nye eller forbedrede kompetencer er spildt arbejde. 

Læring

Find AMU kurser der passer perfekt til dig

Én måde at træne sine kompetencer, er ved at benytte sig af de såkaldte arbejdsmarkedsuddannelser også kaldet AMU. AMU er meget kort fortalt en slags efteruddannelse, som kan være nyttig inden for ufatteligt mange erhverv. Der er eksempelvis AMU-kurser at finde indenfor både handel, administration, transport og diverse serviceerhverv. Kurserne er dermed af meget forskellige indhold, men fælles for dem alle er, at de understøtter din uddannelse, samt at du lærer nogle kompetencer der klæder dig bedre på til fremtidige eller nuværende jobs. På denne måde kan du kickstarte både din personlige og professionelle udvikling. 

Elpære

Bliv typen som kan alt

Mange vil formentligt synes, at det kunne være ret fedt at være hende eller ham som har styr på alt mellem himmel og jord. Den person som folk kommer til, når mobilen ikke virker, det med refusion af afgifter på elbiler ikke giver mening, eller når skatte-indberetningen skal stå knivskarpt. I andet nævnte scenarie kan du naturligvis vælge at søge på Google i flere timer – eller du kan læse om refusion af afgifter på elbiler her, hvis det kunne være relevant for en som dig. Ligegyldigt hvad vil de fleste formentligt erklære sig enige i, at det at blive værdsat og kunne hjælpe andre, er en virkelig dejlig følelse. Men det behøver selvfølgelig ikke kun at handle om den eksterne bekræftelse. Det kan i lige så høj grad være den indre, fantastiske følelse der følger med, når man virkelig har styr på det man laver. Du kan finde et AMU-kursus som passer dig, og udvide dine horisonter allerede i dag.