Vælg en side
123a

 De fleste mennesker er interesseret i at tage de rette grønne valg og derfor er det også blevet meget populært at købe elbiler og lignende. Er det også noget du overvejer at gøre? Men er du lidt i tvivl om hvorvidt du overhovedet kan få råd, nu hvor du stadig blot er studerende? Læs med her for mere. 

Elbil

En investering i fremtiden

Hvis du alligevel står og skal til at købe en bil, så kan det være en meget god investering at købe dig en elbil. Du skal alligevel bruge penge på at købe en ny bil, så hvorfor ikke vælge en som kan holde dig i mange år i fremtiden? 

Og elbiler er så sandelig fremtiden indenfor bilmarkedet. Om et par årtier er det eller hybridbiler formentlig det, som vi alle kører rundt i. Når du vælger at købe en elbil allerede nu, så viser det blot at du er lidt på forkant med moden. 

Derudover behøver det heller ikke at koste så meget at købe en ny elbil. De har trods alt været fremme på markedet i et par år efterhånden og derfor er det også muligt at finde nogle ret billige modeller. Du kan enten finde dem som brugt, hvor de endnu har et par gode år at give af sig. 

Person med penge

Du kan eventuelt lease den 

Vi kommer dog ikke udenom, at det er ret så dyrt at købe en elbil. Det er ret så dyrt blot at købe en almindelig bil. Derfor kan det også være værd at overveje leasing af elbil. På den måde har du stadig en dejlig – og energivenlig – bil at køre rundt i, uden at det helt ruinere dig. 

Der er ret gode muligheder for at finde et firma, som du kan lease en elbil igennem i dag. Du kan eventuelt prøve at tage et kig inde på de helt store firmanavne, som generelt er velkendte for at lease biler. Hvis du ikke selv kender nogle navne, så kan du nok hurtigt finde frem til dem ved en simpel søgning. Og derudover kan det være klogt at spørge folkene i dit netværk om hjælp! Måske de også har prøvet at lease en elbil?