Vælg en side
123a

Der kan være mange ting, som din virksomhed gerne vil have. Det kan være svært at sortere i, hvad der er en lyst og hvad der er et behov. Ofte, når man anskaffer sig et produkt til sin virksomhed, så kan man godt finde sig selv i at tænke ”hvordan levede vi nogensinde uden det her?”. En af de ting er en etiketprinter. Når du først har den, så vil du finde ud af, at du bruger den langt oftere end først antaget, og ikke længere kan leve uden. Uanset hvilken slags produktion du har, så har du nemlig brug for etiketter. 

Navneskilte

Findes der flere slags etiketprintere?

Ja, det gør der! Der er nemlig forskellige slags, til forskellige opgaver. Dog kan man godt bruge den samme printer til mange forskellige opgaver. Dog er der naturligvis forskel på om du skal bruge en lille etiket til et produkt eller en stor en der skal være synlig på en palle. Du skal derfor, inden du investerer i en etiketprinter, gøre om med dig selv og produktionen, hvad der helt konkret er brug for.

Hvad kan man bruge etiketter til?

Hvis du har en produktion, så kan der primært være to årsager til at du har brug for etiketter. Det kan både være etiketter der skal sættes på selve produkterne, men også etiketter der skal sættes på de varer der skal ud. På den måde, så kan I, i produktionen holde styr på hvad der skal hen hvor. Hvis noget skal sendes, kan I også bruge en etiketprinter til at printe adresser, fragt og meget mere. Det er simpelthen en nødvendighed for jeres produktion, at i kan printe etiketter, ellers bliver jeres lager det rene ragnarok!

Kan man bruge en etiketprinter udenfor produktion?

Det kan man sagtens. Hvis man eksempelvis arbejder på et kontor, så er der flere ting der skal bruge etiketter end hvad man lige regner med. Det kan eksempelvis være at der skal arkiveres ting, hvor der også er strengt brug for etiketter, for at opretholde et system. Det kan også blot være navneskilte til gæster, navneskilte til folks arbejdsgenstand eller meget andet. Det er simpelthen blot fantasien der sætter grænser!

etiketter farver

Vælg en ordentlig etiketprinter

Når du skal investere i en etiketprinter, så kan det absolut betale sig at bruge lidt ekstra penge, i stedet for blot at vælge den billigste løsning. Den billigste løsning kan nemlig blive den dyreste på langt sigt, og skabe mere besvær end gavn for din virksomhed. Hvis etiketprinteren ikke er helt perfekt, så vil der nemlig måske ske fejl, hvilket vil sløve din produktion. Sørg derfor for, at du finder en ordentlig etiketprinter der kan alt det du ønsker af den, men også er enormt god i det lange løb!