Vælg en side
123a

Dette indhold er sponsoreret

Der er rigtig mange børn, der ikke bryder sig om at gå i skole, og det kan derfor være svært at få dem ud af sengen om morgenen. I mange tilfælde skyldes det, at de har nogle faglige udfordringer i skolen. Børn tilbringer meget af deres tid i skolen, og hvis de halter bagud i forhold til deres kammerater, kan det påvirke deres humør og lyst til at gå i skole. Derfor er det en god idé at tale med dit barn om, hvordan de har det med at gå i skole, så du kan finde ud af, om dit barn har brug for ekstra støtte. Der er mange skoler og fritidshjem, der tilbyder lektiehjælp, men det kan være, at det ikke er tilstrækkeligt til at understøtte dit barns faglige udfordringer. Der findes også heldigvis mange, der tilbyder privat lektiehjælp, så dit barn kan få den støtte, som det har behov for.

Skræddersyet lektiehjælp

Der er mange forældre, der hjælper med lektierne, men det er ikke alle forældre, der har ressourcerne eller tiden til at hjælpe deres børn i den grad, som de har behov for. Der er som nævnt flere udbydere, der tilbyder lektiehjælp til børn, men en af de største er GoTutor. GoTutor sikrer, at dit barn får skræddersyet lektiehjælp, der tager udgangspunkt i de udfordringer, dit barn har. Der foretages altid en individuel behovsanalyse, så undervisningen kan tilpasses bedst muligt til dit barn.

Lektiehjælp til ordblinde

Hvis dit barn eksempelvis er ordblind, vil dit barn blive matchet med en underviser, der har indblik i, hvordan man bedst understøtter barnet. Flere af underviserne er selv ordblinde, eller har erfaring med at undervise ordblinde, hvilket giver dem et unikt indblik i, hvilke udfordringer, der ofte opleves. Priserne ligger på 299 kr. pr. time, og underviserne tager udgangspunkt i materiale fra Praxis. Praxis’ udgivelser er velegnede til lektiehjælp, fordi de er mere forklarende end de almindelige grundbøger, der anvendes i folkeskolen.

Online lektiehjælp

Typisk vil underviserne komme hjem til barnet, så de kan lære i trygge rammer, men det er også muligt at få online lektiehjælp. Nogle børn foretrækker at få lektiehjælp online, og fordelen ved dette er, at det giver adgang til kompetente lektiehjælpere i hele landet. Hvis I eksempelvis flytter til den anden ende af landet, vil jeres barn stadigvæk kunne blive undervist af den samme underviser, som jeres barn er tryg ved. Underviserne har selvfølgelig styr på, hvordan skærmdeling med videre anvendes i undervisningen.