Vælg en side
123a

Vi har brug for at få lidt fest og farver ind i den grå hverdag, der oftest kan være fyldt med opgaver, læring og bøger. Det er fedt at kunne studere og blive klogere, men det er også noget, der kan blive hårdt i længden. 

Du har derfor brug for at skabe nogle festlige begivenheder ind imellem alle skolepapirerne og bøgerne, og derfor er det nu, at du skal planlægge en god fest og tage en pause fra skolebænken. Læs med her og find ud af, hvad du skal gøre. 

skolebøger

Skab stemningen med den rette pynt

Det er noget helt specielt at komme væk fra computeren og opleve noget i nuet. Det skal man også huske, når man sidder dybt begravet i en spændende tekst eller et spændende kursus. 

Og det er derfor, at festen skal pyntes op. Det gør, at du skaber en rigtig feststemning, og du vil have fornyet energi, når du kommer tilbage til skolen og bøgerne. Pynten er nemlig med til at skabe den helt rette stemning. 

Du kan derfor anskaffe dig en guirlande, en pinâta, balloner med tryk, festlige servietter osv. Så er du godt på vej til at lave en perfekt fest. 

mad på et bord

Maden er det, vi samles om og kan huske

En anden ting, der er vigtigt, ud over pynt er maden. Det er maden, der næsten kommer på en førsteplads til festen. Maden er dog lige overhalet af gæsterne. Men hvis ikke der er lækker mad, så bliver det ikke det samme. 

Når du skal planlægge pausen fra skolebænken, skal du derfor også sørge for, at maden er på plads. Det er sindssygt vigtigt, at der er noget, dig og gæsterne kan hygge jer omkring og være sammen omkring. 

Derfor skal du også sørge for, at maden er nogenlunde tilfredsstillende for alle i selskabet, så alle føler sig velkomne. Det kan du eksempelvis sørge for ved at spørge dine gæster ad, hvad de godt kunne tænke sig.

Hvis du ikke orker at stå med opgaven selv, så kan I også sagtens arrangere et sammenskudsgilde, hvor alle tager en lille ret eller en del af maden med selv, så alle har været med til at lave det.