Vælg en side
123a

Skal du tage et AMU-kursus, så er det en god idé at forberede dig. Jo bedre forberedt du er, jo mere vil du få ud af kurset. Skal du ikke starte i morgen, kan du derfor lige så godt udnytte ventetiden til at blive godt og grundigt klar.

Der er forskellige måder, du kan forberede dig på. Du kan tage fat forskellige steder. Det er bedst at gøre lidt af det hele, men du kan også nøjes med en ting, hvis du ikke kan overskue mere.

Notesbog med blyant og blyantspidser

Lektiebord

En overkommelig forberedelse er at sørge for, at du har et godt bord til at lave lektier ved. Får du lektier med hjem fra kurset, skal du gerne kunne lave dem på den mest optimale måde. Du vil sandsynligvis få brug for et bord, og her er et plankebord en mulighed.

Anskaffer du dg et plankebord, så har du plads til at lave dine lektier. Efter kurset har du et flot bord, som kan bruges til mange andre ting også. Dit plankebord kan fx blive dit spisebord eller dit skrivebord.

Du kan finde ud af meget mere om plankeborde på https://plankebord.dk/. Her vil du opdage, at du også selv kan sammensætte dit plankebord. Du kan selv bestemme, hvilken bordplade og hvilke ben det skal have.

Udstyr

Et lektiebord derhjemme er smart at have. Der kan også være nogle ting, som du skal bruge på kurset. Skal du sidde på en stol og modtage almindelig undervisning, får du fx brug for nogle skriveredskaber.

Du vil ofte vide på forhånd, hvad du får brug for på dit kursus. Det betyder, at du også kan sørge for at anskaffe dig det på forhånd. Så er du forberedt, når du ankommer den første dag. Du er klar til at koncentrere dig om din læring.

Lektielæsning med bøger og noter

Læs op

Du ved, hvilken slags kursus du er tilmeldt. Derfor ved du også lidt om, hvad det indeholder. Det betyder, at du kan tyvstarte lidt derhjemme. Med et plankebord har du en plads til at læse og lave lektier. Det kan også være et sted til at tyvstarte.

Du kan allerede nu begynde at læse op på det emne, du skal på kursus i. Når man skal lære noget nyt, er det altid godt at høre tingene flere gange. Så sidder de bedre fast. Derfor vil det ikke være dumt, hvis du læser lidt hjemmefra. Så har du allerede læst nogle af tingene, og du vil få mere ud af kurset.