Vælg en side
123a

Synes du også, det kan være svært at give en gaven til manden, der aldrig ønsker sig noget? Det er som om, det er meget generelt for mænd, at de har svært ved at finde ud af, hvad de skal ønske sig. 

Det forlader dem, der skal give gaven et i svært dilemma, for hvad skal man så finde på? Det kommer der her en række bud på.

indpakket gave

Forskellige former for alkohol

Hvis manden, du skal give en gave, godt kan lide at nyde en kold øl eller en lækker cocktail, så kan du forkæle ham med alkoholiske drikke. 

Du kan f.eks. vælge at forære ham en gaveæske med gin og tonic. Det kan godt se lidt ynkeligt ud, hvis du bare forærer manden en gin, men hvis man får gaven overrakt i en flot æske og med speciel lækker gin, så bliver det en hel anden – og fin – gave. 

Gavekort til aktiviteter

Hvis det f.eks. er din kæreste, du skal give en gave, så kan du også vælge at give ham gavekort til nogle aktiviteter, I kan lave sammen. Det kan f.eks. være gavekort til Gokart eller til et flødebollekursus.

drink med lime

Tøj

Hvis du kender manden godt, så kan du også give ham tøj. Du skal selvfølgelig kende hans stil godt, hvis du skal købe en skjorte – eller kan du også gøre det lidt nemmere for dig selv og købe strømper og underbukser.