Vælg en side
123a

Vi ville alle sammen gerne sikre vores fremtid, at vi har de bedste forudsætninger for fremtiden. Hvordan du gør det, er der ikke umiddelbart et svar på.

For der er ikke bare et fiks, eller en ting du kan gøre for at det hele løser sig. Det, du kan gøre, er at give dig de bedste forudsætninger med kompetencer, der passer til dig.

Derudover er det med at indrette din hverdag, så der er plads til at fokusere på det vigtige.

Lykkelig

Kompetencer til fremtiden

Med AMU-kurser kan du få en forspring. Her er det muligt at få nogle kompetencer, du ikke lige kan få alle mulige andre steder. Så det kan værd at undersøge, hvis du synes, det lyder spændende.

Det er altid en fordel af have nogle kompetencer, som de andre på arbejdsmarkedet ikke har. På den måde har de mere i din værktøjskasse, du kan hive frem, når det bliver nødvendigt.

Det kan være alle mulige ting, der bliver nødvendigt for dig på jobbet. Det er altid bedst at have læst op, når livet eksamener rammer. Ellers er frygten, at du står og ikke kan sige noget af betydning.

Så læs op, gør dig bevidst om det arbejdsliv, der venter på dig. Eller starter du lang bag de andre på væddeløbsbanen og i en dårligere bil. Uddan dig, det giver de bedste forudsætninger.

Er du din nye chef?

AMU tilbyder en masse kurser, ofte er det en tilbygning, altså noget udover din nuværende uddannelse. Det kan være salg eller marketing, du ønsker at blive bedre i.

Der er et væld af kurser, der alle kan styrke din kompetencer. 

Så går der ikke længe, førend du kan smide chefen for porten og selv være i førersædet. Det er bare en mere behagelig stol at sidde i. 

Der behøver du f.eks. ikke selv sidde og lave budgetter. Sådan noget arbejde kan du udlicitere. Det kunne være et budgetskema, som din chef ikke forstod, at I havde behov for, for at kunne spare tid, men det ved du.

Derfor sidder du nu i stolen og skal træffe beslutninger. Fordi du har lært, hvad der kan svare sig, og hvad der ikke kan. Sådanne færdigheder kan du også få ud af AMU-kurserne.

Du står tilbage med et væld af kompetencer, du kan bruge fremad i livet. 

Skakspil

Gør hverdagen nemmere

Hvad du derimod ikke lære, er hvordan du skal indrette dit hverdagsliv. Fokus er på dine færdigheder på arbejdsmarkedet. Men de små hverdagsting, må du selv finde ud af. 

Et råd herfra er at gøre hverdagen og de små pligter så overskuelige som overhovedet muligt. Gør hvad du kan, for at dit fokus ikke skal være på oprydning og rengøring. 

På https://vildmedmad.dk/vare/piggy-back-putin-kostume/ kan du kigge for hjælp til en mere sjov og anderledes hverdag. Så det bliver mere overskueligt og overkommeligt. Det er nemlig sådan, at hverdagen bliver rarest at være til stede i.

Lyder alt det her som noget for dig. Så skal du blive på siden og tjekke de mange forskellige kurser ud. Der er lidt af hvert og sikkert noget for dig.