Vælg en side
123a

Det kan godt være rigtig stressende at være under uddannelse. Læsemængden er stor, og man kan godt have en følelse af hele tiden at være bagud. Samtidig kommer der rigtig hurtigt store forventninger både til en selv og uddannelsen. Så hvordan håndterer man bedst den stress? 

Leg i haven

Hjælp til stress under din uddannelse

Der kan være mange løsninger for at mindske stress under ens uddannelse. Først så handler det om at acceptere at uddannelse er en ting som fylder, og at du ikke er alene om den følelse. Det kan dog være nemmere sagt end gjort, og en hjælp kan derfor være at få sat lidt system i ens læseplan. Hvad skal man nå, hvad vil man gerne vide, og hvilke forventninger er der til en? En anden vigtig ting er at kunne koble af en gang i mellem, og hermed have nogle distraktioner, som kan give dig afbræk. 

Menneskets bedste ven

En af disse afbræk kunne evt. være at anskaffe sig et kæledyr. Et perfekt valg kunne være en hund – Det er nemlig ikke for sjov at det kaldes menneskets bedste ven. Hunde kræver lidt mere af en, og tvinger derfor også en til at tage en pause fra studierne. Både i form af ren kæl og hyg, men også de daglige gåture. Gåture der i sig selv kan være gode til at mindske stress. 

Dogue de Bordeaux

Hvilke overvejelser skal man gøre sig?

De krav som gør at det kan godt være godt at anskaffe sig en hund, gør selvfølgelig også at der kræves lidt flere overvejelser. Der findes mange forskellige racer, der passer til de forskellige liv man lever. Hvis man er i gang med at uddanne sig lidt længere henne i livet, kan det være at man allerede har volvo og villa, og bare mangler vovhunden. Der er det selvfølgelig vigtigt at finde en hund som passer til familielivet og er god med børn. Der findes mange forskellige racer der passer til dette, men en god hund kunne evt. være en Dogue de Boardoux. En DDB er en stor, men familievenlig hund, som ville kræve den daglige aktivitet, som mange har brug for.