Vælg en side
123a

Når man skal finde sig et arbejde, så er der nogle ting man kan gøre for at blive mere eller mindre attraktiv for virksomheder. 

Det er noget man bør tænke over inden man, for eksempel tager ud til virksomheder for at søge en stilling. Der er nogle ting på cv’et der kan sætte dig i ekstra godt lys. De ting kan du læse mere om her, og finde ud af, hvad virksomheder leder efter, når de skal ansætte folk. 

håndtryk

Her kan du finde job 

Først er det en god idé at finde ud af, hvor man vil søge job henne. Hvis ikke man allerede ved det. Når man ved hvilket job man vil søge, kan man rette ens CV mod præcis den virksomhed, og derfor have en fordel ved at få jobbet. 

Man kan finde jobs mange forskellige steder, det kan både være i fysisk i dit lokalområde, hvis du kender en virksomhed, der skal hyrer nogle, eller du kan oprette dig på forskellige jobplatforme på nettet. Her kan du nemt finde portaler der er dannet specielt til det område, hvor du kunne tænke dig job, læs mere her

Kurser og anbefalinger kan give dig et forspring 

Det første man kan gøre et at tage kurser i ting, der vil kunne hjælpe en på jobbet. Eksempelvis kunne man tage kurser indenfor computerprogrammering, hvis man ønsker at få et arbejde indenfor IT. 

Det viser, at man har en interesse i emnet, og virkelig ønsker at gøre sit bedste inden for det fag. Det kan også fange opmærksomheden fra chefen, fordi det skiller en ud fa mange andres ansøgninger og generelt kan et ekstra kursus kun sige gode ting om dig. 

En anden ting man kan gøre, der pynter på ens CV er anbefalinger, man kan få anbefalinger fra gamle arbejdspladser, hvis man spørger om det, og det er igen noget der kan hjælpe med at skille dig ud, og vise hvad du kan tilføje til en arbejdsplads.

Erfaring

Den vigtigste ting på et CV er erfaring, jo mere erfaring du har indenfor et emne jo mere attraktiv er du ofte. Det kan være svært at få mere erfaring hurtigt, så derfor er det noget man bør tænke på i god tid, så man kan nå at blive vant til det område man ønsker job idenfor. 

Man kan altid starte i et lille firma, og arbejde sig op til en bedre stilling, der kan se rigtigt god ud på CV’et.