Vælg en side
123a

Uddannelse er et vigtigt aspekt i livet, som giver dig gode redskaber til din fremtid. Det er også en institution som byder på socialt samvær med mange sociale begivenheder og muligheden for at møde nye mennesker. I takt med nye bekendtskaber er det også ret normalt at møde potentielt nye sexpartnere. Her er det vigtigt at være forberedt på sikker sex så når muligheden opstår, så er du klar. Kondomer er en populær beskyttelsesform til sikker sex, så du kan gøre dig klar til de sociale aktiviteter som hører til studiestart. 

Beskyt dig selv og andre

Sikker sex gør sex meget bedre

Sikker sex er altid den bedste form for sex. Det er essentielt både for beskyttelse som sexsygdomme, graviditet og for at optimere nydelse hos begge parter. Kondomer kan nemlig fås i en lang række forskellige størrelser, former, designs og smage, som alle kan gøre sex lidt sjovere. 

Kondomaten har et stort udvalg af kondomer, som du kan bruge. På deres hjemmeside Kondomaten.dk finder du det store udvalg, hvor du kan gå på inspirerende oplevelse til nye kondomer og nye oplevelser. Du kan også følge Kondomaten på Instagram hvor du vil modtage nyheder og inspiration i dit feed. 

Siden 2001 har Kondomaten solgt kondomer til de danske unge (og gamle). Du kan altid kontakte Kondomaten på Instagram eller på deres hjemmeside ved spørgsmål eller behov for hjælp. De mange års erfaring gør dem nemlig i stand til at vejlede dig i dit valg af det rette kondom. På den måde kan du altid få hjælp og rådgivning til de ting, du måske ikke vil spørge andre om.

Kondomer til sikker sex

Brug tid på at finde det rette kondom

Ligesom du ikke bliver mester i dit fag efter én times undervisning, så finder du heller ikke det perfekte kondom første gang, du køber et kondom. Det kan tage tid og research at finde det kondom, som giver dig og din partner den optimale nydelse. Lad dig derfor inspirere af Kondomatens store udvalg og prøv nogle nye varianter. 

Kondomer med riller og pigge kan være et pirrende element til dit samleje. Forskellige smage af kondomer kan gøre oralsex sjovere. Kondomer med ringe kan særligt gøre en kvindes nydelse større ved at stimulere vagina. Ekstra tynde kondomer er en mulighed for at mærke mindst muligt til kondomet, uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Så når skole bliver stressende eller du har brug for en undskyldning til en overspringshandling, så tjek Kondomatens store udvalg ud. Når først du har fået købt kondomer er det bare om at socialisere på studiet. Sex er nemlig sundt og godt for kroppen og sindet, særligt når begge parter beskytter sig selv. Så tøv ikke med at undersøge Kondomatens hjemmeside eller følg dem inde på Instagram.