Vælg en side
123a

Lektiehjælp har en positiv indflydelse på barnets læring. Lektiehjælp er ikke blot en hjælp til at få løst lektier, men det er også en anledning til at have kontakt med barnet og være med til at støtte barnet i dets læring. Lektiehjælpen kan derfor have en positiv effekt på barnets selvværd og motivation for at lære.

Er lektiehjælp nødvendigt for alle elever?

For at gøre det helt klart, så er lektiehjælp ikke nødvendigt for alle elever. Der er mange elever, der kan klare sig uden lektiehjælp, og det er helt fint. Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke er en skam at få lektiehjælp – tværtimod. Men det er ikke altid, at den hjælp man får er særlig god til at hjælpe med at lære. Med bedre lektiehjælp fra GoTutor er eleven i fokus, og lektiehjælpen gøres effektiv og underholdende.

Hvordan kan man få lektiehjælp?

Der er flere forskellige måder, man kan få lektiehjælp. Man kan eksempelvis tilmelde sig et lektiecafe, hvor man mødes med andre elever og får hjælp af en voksen. På denne måde kan man både få hjælp til selve lektien, men også til at forstå stoffet bedre. Derudover kan man også søge på nettet eller spørge venner og familie. Man kan også få hjælp fra en kompetent lektiehjælper fra GoTutor, der er stærke i de fag, de hjælper med, og som forældrene måske kan have svært ved.

Hvorfor er det vigtigt at få lektiehjælp?

Der er mange grunde til, hvorfor det kan være en god idé at få lektiehjælp. For det første, så kan det være med til at give et bedre overblik over stoffet. Dette er især vigtigt, hvis man har haft svært ved at følge med i undervisningen, eller måske er blevet syg og derfor har misset noget af undervisningen. Yderligere kan det også være med til at øge ens motivation for at lære stoffet. Hvis man har svært ved selv at motivere sig til at lave lektierne, så kan det ofte hjælpe rigtig meget at have en fast tid hvor man mødes med sin lektiehjælper for at gennemgå stoffet sammen. Endelig kan det også vise sig rigtig gavnligt socialt set. At have en fast tid hvor man mødes med sin lektiehjælper betyder nemlig ofte også, at man får mulighed for at lave nye bekendtskaber.

Lektiehjælp kan have en positiv effekt på barnets læring, da det giver barnet et skub i den rigtige retning. Lektiehjælp er dog ikke nødvendigvis altid nødvendig for at barnet kan lære.