Vælg en side
123a

Hvis du er en rigtig værkstedsmand, så ved du også, at det kræver det rette udstyr, hvis man skal have et godt værksted. Hvis man går op i at gå og lave sine egne ting eller f.eks. makke i sine egne motorcykler, er det klart fedest, hvis man også har et værksted, hvor man kan udleve sin hobby i. Det kan være, at du selv overveje at opgradere dit værksted? Det kan også være, at du skal til at istandsætte dit første. Så kan du i denne artikel læse mere om forskellige maskiner, du med fordel kan investere i til værkstedet.

søjleboremaskine

En søjleboremaskine er uundværligt på mange værksteder

En søjleboremaskine finder man på ethvert moderne værksted, og det kan være, at det også er en maskine, du kunne have glæde af? Søjleboremaskiner fås i mange forskellige udgaver. Det kan f.eks. variere, hvilket størrelse og styrke, de har. Du skal naturligvis finde den søjleboremaskine, der passer til dit personlige behov. Der er også forskel på, om en søjleboremaskine både kan fræse og bore, eller om den ”kun” kan bore. 

En drejebænk kan være det rette

For mange er det også svært at undvære en drejebænk i værkstedet. Du ved naturligvis bedst, hvad det er for nogle maskiner, du ville have kunne glæde af i dit værksted, så du skal også være klar over, hvad det er for nogle ting, du skal lave derinde.

vaearksted

En bænksliber til gør-det-selv-manden

For mange er en bænksliber en oplagt maskine at have på værkstedet. Her har du virkelig mulighed for at slibe i mange forskellige materialer, og hvis man er dygtig, så kan man virkelig have det sjovt med en bænksliber. Her kan du nemlig både slibe træ- samt metalelementer.

Rørbukker: særligt populært hos VVS’eren

En rørbukker er ofte en maskine, som man møder i forbindelse med en VVS-mands arbejde. En rørbukker er meget det, som det lyder til at være: Det er en maskine, der kan hjælpe dig med at bukke rør, som du ikke selv kan gøre med dine egne kræfter. Det er også derfor, at en VVS’er ofte bruger den. Men det betyder ikke, at der ikke også er mange andre, der kan have glæde af dette redskab i værkstedet. Det kan være, at du har andet, der skal bøjes – men det kan naturligvis også være rør, hvis du selv skal i gang med et VVS-projekt i hjemmet.