Vælg en side
123a

At handle og sælge har altid været en kunst i sig selv, men mange produkter der normalt bliver solgt, har en relation til det daglige. Det kræver hverken meget viden eller træning, før man kan sælge det. Dette indebærer produkter som fødevarer, tøj og sko, samt visse former for underholdning som computerspil, bøger og kreative artikler. Hvis vi tager madvarer/fødevarer som eksempel, så er rigtig mange begyndt at sælge fødevarer til både forret, hovedret og dessert online. 

Men med nethandel og den store interesse for gadgets og andre sjove redskaber der falder udenfor hverdagskategorien, så bliver det hele pludselig lidt vanskeligt. Visse produkter kan virke som intet mindre end fupnumre som du skal sælge som de mest fantastiske løsninger, mens andre kræver en form for lovorienteret baggrundsviden.

Drone gadget

 

Samme tilgang altid

 

Uanset om du er i gang med at sælge den klassiske hadegave der skal bruges til julens traditionelle pakkeleg, et nyt make up tool der får øjenbrynene til at være ekstra stilrige på kortere tid eller den seje luftpistol til dåseskydning med drengene, så er det vigtigt at du fører den samme tilgang til alle dine kunder.

Det kan godt være at du synes sminkeredskabet virker ubrugeligt, og at købe en ekstra fancy kartoffelskræller er for dig noget af det dummeste når bevægelsen er så simpel, men uanset hvad du skal sælge, så er det forventet af dig at du møder kunden med en passion og nok viden om produktet til at kunne gennemføre en simpel samtale om produktet. 

At kunne gøre begge dele og dermed holde sig i gang uanset hvor interessant varen er for dig, viser også hvor professionel du er i dit fag. 

Tæller penge

 

Forbedret af kurser

 

Gennem kurser kan du ikke blot lære hvordan du opretholder det samme engagement og den samme professionalitet uanset produktet der skal over disken, men du vil også kende til begreber som gør dig selv mere overbevisende for kunden. 

Kan du for eksempel slynge juridiske informationer ud i forbindelse med salg af våben eller oplyse om hvorfor en særlig taske er miljøvenlig både i produktion og indhold, så viser du både at du har evner og viden til at sælge. Dette er alt sammen ting du kan lære.