Vælg en side
123a

Hvordan lærer vi at brødføde os selv? Det har været spørgsmålet, der har kræses om dig, siden du blev født. Først bemærkede du det ikke, nogle andre stod for ansvaret. 

Men selv der tænkte dine forældre, hvordan mon mit barn kommer til at klare sig i fremtiden, kan mit barn brødføde sig selv. Og det kan de fleste børn heldigvis sagtens, når de flyver fra reden. 

Der er dog en væsensforskel fra at kunne begå sig lige rigeligt til at blive mæt, og så til at smage på livets store glæder. Den sidste erfaring er en smule dyrere, mere eksklusiv og ikke mulig for alle mennesker.

Spar på de områder, hvor det giver mening

Har du en meget lav økonomi, er det givetvis ikke dyre fornøjelser, der giver mening for dig. For hvordan skal du spare dig råd til dem?

Langt de fleste mennesker har dog en økonomi, de kan omprioritere, så der bliver råd til de fornøjelser, de søger. Der er penge at hente i det månedlige budget for langt de fleste mennesker. 

Arbejdet kan for langt de fleste mennesker trække ud, hvilket giver flere penge ved hænderne, og vupti du har allerede løst problemet. 

Med hensyn til de månedlige besparelser handler det om, at du kan spare penge på områder som forsikringer, a-kasse, mobilabonnementer, tv-pakke, fitnessmedlemsskab. 

Du vil blive overrasket over, hvor meget du betaler til, som du aldrig bruger. Aldrig kommer til at bruge, men ikke helt kan slippe ideen om, at en dag skal det ske. 

Dernæst medfører denne tankegang, at du bliver klogere til at overskue, hvilke projekter der givetvis ikke giver mening for dig. Rejser, udbygninger mm. som kan bespares, hvis du tænker realistisk. Giver det her faktisk mening for mig.

Udnyt den situation, du står i

Derudover skal du aldrig være bange for at udnytte den situation, du befinder dig i. Det betyder helt konkret, at du skal købe billige lamper til Black Friday

Vær aldrig for fin eller for fantasiløs til at tage den gode besparelse og til at se, hvor du kan tjene penge. For der er altid penge at spare og penge at hente. 

De penge kan du bruge på de luksuriøse oplevelser, mad og genstande, du søger. Som du også kan få billigere. Du kan altid finde en bedre handel.

Gratis lagerfoto af årgang, bad, badeværelse

Overskud og elegance baner vejen

Derudover er der mantraet fake it till you make it. Og det betyder ikke at du skal snyde dig vej til en lækker tilværelse. 

Det betyder, at du skal kontrollere dit udtryk, måden du fremstår på. Det kunne være med nogle smukke og elegante gellack negle – læs mere her. Dress too impres, kunne det også lyde. 

Din opfattelse af dig selv og andre menneskers opfattelse af dig, kan du kontrollere – grib den mulighed.