Vælg en side
123a

Står du og mangler en bil? Så kan det være, at du skal vælge leasing af bil. Det kan nemlig have enormt mange fordele, og det er noget, som du kan lære meget mere om, hvis du læser med i denne artikel. Det er nemlig vigtigt, at man tager sin beslutning på et informeret grundlag, når det kommer til noget så stort, som at anskaffe en bil til sig selv. Et køb af en bil er trods alt meget bindende, og det kan være nemmere og mere rigtigt for dig med leasing.

hund

Hvis du ikke ved, hvor længe du skal bruge bil

Det kan være, at du er havnet i en situation, hvor du virkelig har brug for at have en bil. Det kan f.eks. være, at du har fået et nyt job, hvor der er meget langt, og hvor den offentlige transport bare passer rigtigt dårligt sammen med. Her kan det være smart, at man i stedet for vælger leasing af bil, så man hurtigt kan komme ”ud af det igen”, skulle man f.eks. få et job tættere på. 

En bil er noget af det, der mister mest værdi mens ejet

Der er nogle ting, som man kan få til stige i værdi, mens man ejer det. Der er f.eks. mange, der lykkedes med at få en bolig til at stige i værdi – og så afhænger det naturligvis også af boligmarkedet. Men når det kommer til biler, så er det typisk noget af det, som folk ejer, der hurtigst mister mest værdi. Derfor kan leasing af bil være et godt valg, for det betyder, at du ikke mister så mange af dine egne penge. 

bil

Du kan lease lige den bil, du drømmer om (og ikke har råd til)

Der er ingen skam i, hvis du ikke lige har råd til at gå ud og købe en Audi. Men du kan sagtens komme til at køre rundt i en Audi, hvis det er fordi at du vælger leasing af bil. Der er alligevel heller ikke nogen omkring dig, der kan se, at det ikke er dig, der ejer bilen. Derudover kan det også bare være en ganske fed køreoplevelse at prøve at få lov til at køre i en lidt nyere og federe bil, end man måske lige selv have haft penge til at investere i. Det kan være, at du skal overveje, om leasing kunne være noget for dig, hvis du synes, at nogen af ovenstående argumenter lyder tiltalende?