Vælg en side
123a

Det er vigtigt at tage sine pauser, når man arbejder. En større og større del af os har trods alt meget mentalt tærende arbejde. Og det er vigtigt at give hjernen ro til lige at komme sig og tænke på noget andet.

Disse pauser kan variere på tid men også på karakter. I denne artikel får du tre eksempler på pauser du kan tage, når du arbejder hjemme. Læs med her hvis det har interesse for dig. 

Kvinde går med hund

Meditation 

Findes der nogen bedre måde at give hjernen noget ro på, end hvis man lige finder meditationsmusikken frem og lukker øjnene for en stund? Meditation er blevet meget populært indenfor nyere tid og det giver kun meget god mening. 

Vi lever alle i en hektisk hverdag efterhånden og det kan være meget svært at få hjernen til at falde til ro, når vi endelig tager en pause. Her kan meditation være en kæmpe gavn. 

Der er ingen der siger at du skal tage en hel time eller mere, når du mediterer. Et par minutter er som regel mere end rigeligt til lige at falde ned i gear og give hjernen en pause. 

Gå en tur (med hunden)

Hvis du arbejder hjemme og selv bestemmer, hvornår du holder de lidt længere pauser, så kan du også vælge at gå en lang tur midt på dagen. De fleste mennesker har det med at miste motivationen og pusten, når klokken begynder at slå over middag. Nogle gange er en lidt længere gåtur lige det man har brug for. 

Og hvis du arbejder hjemmefra, så kan du jo passende tage hunden med dig, hvis du har sådan en. Den skal jo alligevel ud og motioneres med jævne mellemrum og vil med garanti kun blive glad for at komme med ud på en gåtur – også selvom den ikke ender med at være så lang igen. 

Kvinde bagfra i undertøj

En intim stund

Hvis både du og kæresten arbejder hjemme en af dagene, så kan i jo udnytte dette ved at have en lidt mere intim stund sammen. Igen; der er ingen der siger at i skal aflægge hele eftermiddagen til det. En halv time kan være nok for de fleste – og det er da en meget god måde at holde en pause fra arbejdet. 

I kan eventuelt gøre noget mere ud af det ved at købe noget frækt undertøj eller lignende hjem til jeres arbejdspauser. Du kan se mere her hvis i er interesserede. 

For de fleste parforhold er de intime stunder meget vigtigt at holde fast i. De kan dog være svære at finde tid til i en travl hverdag. Her kan i med fordel benytte de naturlige pauser i løbet af arbejdsdagen.