Vælg en side
123a

Det er i de unge år, værdierne skal skabes – både de bløde værdier i livet, og de mere materielle af slagsen.

Måske tænker du på, hvor mange penge, du kommer til at tjene, når du er færdig med din uddannelse, og hvad du vil bruge dem til, men husk, at vejen til succes og mange penge skal være sjov, når du skal vælge job.

Invester anderledes

Mange yngre mennesker er begyndt at investere i aktier, og det kan være en glimrende ide. Man skal dog være klar på, at markedet går op og ned, og udsvingene kan være store.

Tænk derfor anderledes – invester professionelt i eksklusive Rolex-ure

Hvorfor investere i ure?

Luksus-ure har vist sig at performe fantastisk ikke kun i gode tider med opadgående kurver, men endnu bedre i krisetider. Handlen med luksus-ure har nemlig været stærkt opadgående i krisetider, og kan betegnes som en sikker havn.

Luksus-ure er altså et godt sted at være, imens uvejret raser på planeten – og i øjeblikket herhjemme i Europa på grund af krigen i Ukraine.

Rolex

Rolex brandet er kendt verden over – ikke kun som et smukt stykke brugskunst til armen og et fantastisk urværk, men det verdenskendte urmærke har også vist sig at være en fantastisk investering. Der er nemlig flere hvert år, der er villige til at betale mere for at få fat i et Rolex ur.

Et populært Rolex ur

Et ur som har gjort sig bemærket i ur-verdenen er i rolex starbucks, som er det mest søgte Rolex ur. Uret er den eneste version i stål, og er betydelig anderledes end sine forgængere. Starbucks er nu udstyret med en iøjnefaldende sort urskive, ligesom det også er særlig populært, at Rolex er gået tilbage til den mere elegante urkasse, som eksempelvis ses i “Kermit”.

Få professionel investeringsrådgivning

Hvis du vil investere i luksus-ure kan det anbefales at søge en professionel rådgivning med rådgivning om alt fra porteføljerådgivning og indkøb til opbevaring og salg. De private porteføljerådgivere sidder hver dag og har fingeren på pulsen i markedet for tendenser og indikationer, som kan påvirke investeringspotentialet. Nogle Rolex modeller er nemlig mere interessante at investere i end andre, og kan give ekstreme værdistigninger over tid.

Hvis du har lyst til at høre mere om investering i luksus-ure, så afholdes der løbende events flere steder i landet, som er gratis og uforpligtende at deltage.