Vælg en side
123a

Hvis du gerne vil i gang med at dyrke mere sport, så kræver det også, at du har det rette udstyr til det. Der er ikke nogen del af kroppen, som du ikke kan træne uden midler, men du skal have træningstøj på, hvis du vil have den bedste komfort under din træning. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du har brug for at kigge nærmere på, hvis du skal have fuldent din garderobe, når det kommer til træningstøj. 

yoga

Et par short – til indendørs brug og sommer

Det er langt fra altid varmt i Danmark, og vi savner ofte solen. Men det kan jo være, at du af denne grund også træner meget indenfor? Hvis det er tilfældet, så kan det være meget mere behageligt, at man træner i shorts frem for lange bukser. Du kan med fordel også bruge shorts om sommeren, når det er for varmt at have lange bukser på. 

Skal du have en sports bh?

Det er jo klart ikke alle, der har brug for en sport bh, men hvis du har bryster, så er det klart noget, du bliver glad for at eje. Det bliver bare langt mere behageligt at træne, hvis dine bryster ikke hopper op og ned imens. Det kan også i længden komme til at gøre ondt. Find derfor en sports bh, der sidder tæt, men som samtidig ikke føles stram og ubehagelig. 

Du skal have en god træningsjakke

Men det er klart, at man også bør være forberedt på at være udenfor, selvom det ikke altid er varmt, og solen ikke altid skinner. Her har du naturligvis brug for en træningsjakke, som du kan have på. Det kan med fordel være en af dem, der holder på varmen, men som også sørger for, at du ikke kommer til at have det for varmt. 

partræning

Et par gode træningsbukser

I dag er der mange der træner i tights, og man bestemmer naturligvis helt selv, hvad man helst vil træne i. Men det kan være ganske behageligt, og mange former også kroppen mere, så flere faktisk tilbagemelder, at de føler sig mere ”fitte”, når de har deres tights på. 

En god træningstrøje

Der udover skal du bruge en god træningstrøje. Her kan du tage en jakke ud over, hvis det er koldt. Det er klart en fordel, hvis du både har en lang og en kort T-shirt at træne i.