Vælg en side
123a

Næsten alle arbejdspladser har behov for mindst ét mødelokale, hvor forskellige emner og opgaver kan blive diskuteret i dette rum. Dette er sted, der kun bruges i professionelle sammenhænge og derfor skal indretningen i et mødelokale også afspejle dette. Hvis du har fået til ansvar at indrette et mødelokale, så kan du her få nogle tips til, hvordan dette nemt gøres. Det som du kan starte med at lede efter, er en whiteboard tavle. Dette er perfekt til diverse møder, hvor forskellige pointer kan understøttes ved hjælp af tavlen, hvor du også kan bruge den som projekter. Du kan finde forskellige modeller på følgende link, hvis dette lyder som noget, der er nødvendigt for dit mødelokale: https://daarbakredoffice.dk/kontorartikler/tavler/whiteboardtavler.html

Hvilke farver skal være gennemgående i lokalet?

Inden du begynder at købe diverse møbler ind, så bør du overveje, hvordan det rummet bør se ud, når det er tomt. Du kan vælge at få malet væggene, hvor dette gerne skal males i nogle neutrale farver. Gulvet bør også fremstå neutralt, hvor du her kan vælge at få lagt et mørkt gulvtæppe ud. På den måde risikerer du ikke, at gulvet knirker, når nogen kører rundt på en stol eller lignende, hvor du dermed undgår irriterende forstyrrelser, imens et vigtigt møde er i gang. Det skal være et sted, hvor professionalisme skinner igennem, hvor møblerne også skal indkøbes i nogle neutrale farver.

Hvad skal indkøbes?

I et mødelokale er det nødvendigt med et langt bord og en masse stole, så der kan sidde mange mennesker i dette rum. Derudover er det som sagt en god idé med en whiteboard tavle, der kan bruges, når folk vælger at holde oplæg. Til dette lokale kan det samtidig også være nødvendigt, hvis der bliver installeret en computer, der passer til mødelokalet, hvor online præsentationer dermed nemt kan blive vist på tavlen.